Pedicure

De pedicurebehandeling bestaat uit het knippen van nagels, verwijderen van eelt en likdoorns (eksterogen), de behandeling van ingroeiende nagels, tunnelnagels en schimmelnagels (kalknagels) en als afsluiting de voeten insmeren met een verzorgende crème. Ook geven we een aanvullende behandeling zoals een voetmassage.

Pedicure

De pedicurebehandeling bestaat uit het knippen van nagels, verwijderen van eelt en likdoorns (eksterogen), de behandeling van ingroeiende nagels, tunnelnagels en schimmelnagels (kalknagels) en als afsluiting de voeten insmeren met een verzorgende crème. Ook geven we een aanvullende behandeling zoals een voetmassage.

De eerste behandeling

Komt u voor het eerst in mijn praktijk, zal ik u voorafgaand aan de behandeling een aantal vragen stellen. Aanvullend zullen eventuele problemen aan de voeten met u worden besproken.

Nagels & Schimmelnagels

Of u nu dikke, harde, brokkelige nagels heeft of u kunt er gewoonweg niet meer zo goed bij, ik help u bij het knippen en verzorgen van uw nagels. Naast de gewone nagel is de schimmelnagel een van de meest voorkomende nagelaandoeningen. Het is hardnekkig en lastig om van af te komen. Als pedicure kan ik u helpen bij de behandeling van deze nagels. 

Eelt & Likdoorns

Eelt vormt een beschermend laagje op de voet. Wanneer de druk op te voet te hoog is onstaat er soms teveel eelt wat zeer hinderlijk kan zijn. Eelt wat onder druk naar binnen groeit wordt een likdoorn of eksteroog genoemd. Deze pijnlijke plek kan ik voor u verwijderen.

Wratten

Wratten worden vaak verward met likdoorns. Toch moeten beiden heel anders behandeld worden. Er zijn meerdere behandelingen mogelijk. Aanstippen bij de huisarts, wat vaak heel pijnlijk is of met behulp van een salicylpakking. Waar u of de huisarts ook voor kiest, samen komen we tot het beste en snelste resultaat.

Voetmassage

Als afsluiting van uw pedicurebehandeling is er de mogelijkheid tot een voetmassage van 15 of 30 minuten. Even ontspannen en genieten.

Pedicure  •  Medisch pedicure  •  Geriatrisch- en oncologisch voetzorgverlener

‘Het voelt weer heerlijk en verzorgd wanneer ik
langs ben geweest.

Mevr. Van Dijk
                                                                                  

Zo kan een pedicurebehandeling dus ook!

Hanna
                                                          

Een pedicure die haar vak verstaat. Fijne praktijkruimte waar
een ontspannen sfeer hangt. Kan weer zonder problemen
normaal lopen.

A. Wilderhols
                                                          

Pedicure praktijk ‘Van Engelenburg’
Ilse van Engelenburg
Dijkgravenlaan 77
2352 RN Leiderdorp


Tel: 06-10803948
e-mail: info@pedicure-van-engelenburg.nl
www.pedicure-van-engelenburg.nl